LAKÁSOK

1-4 szobás lakások

Találja meg az igényeinek legmegfelelőbb energiatakarékos lakást!

Az Egressy út és a Nagy Lajos Király útja kereszteződésében épült 6 emeletes társasház összesen 106 lakásnak ad otthont, melyek között minden korosztály megtalálhatja a számára ideális lakóteret. Az épületben 6 darab egyterű lakás, 75 db egy hálószobás lakás, 6 db két hálószobás lakás és 19 db három hálószobás lakás kapott helyet.

Virtuális Lakásválasztó

A virtuális lakásválasztó segítségével válassza ki először azt a szintet, amelyen lakást szeretne nézni, majd ezt követően a szint alaprajzán válassza ki, az önnek leginkább tetsző lakást.

CSENDES: a homlokzati hőszigetelésnek és a mészhomoktéglából készült falaknak köszönhetően a lakások kiváló hőszigetelő és akusztikai tulajdonsággal rendelkeznek, a homlokzati nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, fokozott léghanggátlással lesznek kialakítva, motoros működtetésű redőnnyel.

BIZTONSÁGOS: A lakásbejárati ajtók biztonsági ajtók, amelyek 30 perces tűzgátlással rendelkeznek. A lakások biztonsági rendszer későbbi telepítésére alkalmasan készülnek.

ESZTÉTIKUS: a lakóterekben fahatású vinyl padlóburkolat, a vizes helyiségekben és konyhákban pedig mázas gres, illetve kerámia burkolatok kerülnek beépítésre. Az építészeti belső kialakítások a letisztultság és egyszerűség jegyében, 4 fajta stílusirányzatban készülnek: 

  • Meghitten otthonos
  • Egyszerűen klasszikus
  • Markánsan minimalista
  • Letisztultan fiatalos.

ENERGIATAKARÉKOS: A lakóhelyiségek fűtése és hűtése födémszerkezetbe integrált mennyezetfelületi hűtési-fűtési rendszerrel lesz kialakítva, amely ICON termosztátokkal vezérelhető, és automatikusan érzékeli a helyiség páratartalmát. A fürdőszobákban külön padlófűtési kör kerül kialakításra, melyet szabályozható törölközőszárítós radiátor is kiegészít. A fűtési-hűtési hálózat energiatakarékos levegő-víz hőszivattyús rendszerrel valósul meg, gáz vagy egyéb fosszilis energiahordozó mentes az épület energiaellátása. Az épület a 7/2006 TNM rendelet szerinti közel nulla energiaigényű épületként valósul meg.”

SZEMÉLYRE SZABHATÓ: a konyhák kiépítését a lakástulajdonos saját igényeire szabhatja. A kiépített csatlakozások lehetővé teszik a mosogató, mosogatógép, hűtőgép és pultvilágítás beépítését. A letisztult stílusirányzatok lehetőséget adnak a lakás egyedi ízlésre való hangolására.

PRAKTIKUS: a lakások kapcsolókkal, dugaljakkal és gyengeáramú csatlakozási pontokkal vannak felszerelve, emellett az összes fürdő és WC elszívással kerül kialakításra (fürdőszobák esetén páraérzékelő kiegészítéssel). A lakásokhoz a Vodafone Szolgáltató hálózata lesz kiépítve.

A látványterveken szereplő berendezések és burkolatok a valóságban eltérőek lehetnek, a bútorok és berendezések szemléltetés céljából lettek megjelenítve.

A) egyterű lakás:
Egyterű lakásunk amerikai konyhás nappalival és fürdőszobával rendelkezik, így ideális választás egyetemistáknak és egyedülállóknak.

B) nappali + 1 szobás lakás:

Összebútorozna a párjával? Egyszobás lakásunk tökéletesen megfelel a célnak, hiszen amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával és fürdőszobával rendelkezik. Egyes lakások ráadásul külön WC helyiséggel és erkéllyel lesznek kialakítva. 

C) nappali + 2 szobás lakás:

Ha egy olyan otthonról álmodozik, ahol kényelmesen elfér a párjával és a gyermekével, akkor válassza kétszobás lakásunkat, amely amerikai konyhás nappalival, két hálószobával, egy fürdőszobával és egy erkéllyel rendelkezik. Azoknak, akiknek extra térre van szükségük, külön WC helyiséggel és gardróbbal kialakított lakóteret is terveztünk.

D) nappali + 3 szobás lakás:

Egy családi fészket keres távol a belváros nyüzsgésétől? Akkor válassza háromszobás lakásunkat, amely amerikai konyhás nappalival, három hálószobával, fürdőszobával, külön WC helyiséggel és erkéllyel rendelkezik. Egyes lakások két fürdőszobával lesznek kialakítva, így megkönnyítik a nagycsaládok mindennapjait!